deelnemer worden

Voordelen van het deelnemer schap:

De aangesloten collega's zijn bereid om informatie en ervaringen met u te delen. U neemt deel aan een deskundig en ervaren netwerk. Op iedere, aan de collega's, gestelde vraag krijgt u een antwoord vanuit het werkveld.

Daarnaast hebben deelnemers aan de SZNH een flinke korting (soms gratis) op de inschrijvingen van georganiseerde bijeenkomsten, evenementen, cursussen en bijscholingen. ook hebben zij voorrang bij inschrijving aan de door de SZNH georganiseerde bijeenkomsten. Dit maakt het interessant om deelnemer te worden aan de SZNH.

Ieder zwembad en zwemschool in Noord Holland kan zich bij ons aansluiten. Voor het geld hoeft u het niet te laten. De kosten zijn €120,00 per jaar per zwembad. Bij meerdere baden van één deelnemer krijgt u korting.

Als enkele personeelsleden de door de SZNH georganiseerde bijscholingen of cursussen bijwonen is het deelnemer schap financieel al interessant.

Voor meer informatie kunt u terecht bij het bestuur of stuur ons een mail: info@sznh.nl

SAMEN ZIJN WIJ STERK !

Als je hebt deelgenomen aan een bijeenkomst en je schrijft het zwembad ter plekke in als deelnemer aan de SZNH, dan profiteer je gelijk van de (financiële) voordelen.